La Bonanova

La patrona de Sant Gervasi

La parròquia dedicada als sants Gervasi i Protasi, que ocupava la zona de Sant Gervasi de Cassoles, va ser saquejada l’any 1706 per les tropes franceses i el 1714 per les tropes de Felip V. L’any 1843 es comença a reconstruir el temple i es dedica un altar lateral a la Verge dels Afortunats, patrona de Sant Gervasi i rebatejada amb el nom de Mare de Déu de la Bonanova.

CCivic_Castello
CCivicCastello
Club_dela_Aguja
Esglesia_Bonanova

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

restaurant massimoRestaurant MASSIMO
via Augusta, 217
Tel. 934 548 146
www.restaurantemassimo.es
Restaurant d’autèntica cuina italiana d’alta categoria on, segons em diuen alguns veïns de la zona, vénen a sopar fins i tot els reis!


Club dela AgujaEL CLUB DE LA AGUJA
carrer de Ganduxer, 72
Tel. 934 143 815
www.clubdelaaguja.com
Una botiga, un club, una escola… Un espai pensat per a aquells a qui els apassiona cosir i posar fil a l’agulla. Disposen, a més, d’una web i un blog des d’on comparteixen coneixements i novetats, una iniciativa força interessant.

 

Veure tots
Llocs d'Interès

parroquia Bonanova

Parròquia de la Mare de Déu de La Bonanova
plaça de la Bonanova, 12
Cal destacar aquest espai perquè es tracta del mateix emplaçament on es trobaven els vestigis del castell de Pere de Montjuïc. El projecte de l’actual parròquia és obra dels arquitectes Josep Danés i Torras i Joaquim Porqueres i Bañeres, en una barreja eclèctica de conceptes neoclàssics, bizantins i fins i tot romans. També hi arribareu des de les estacions de Putxet i Av. Tibidabo (L7).


Jardins Trestorres

JARDÍ DE LES TRES TORRES
carrer de Ganduxer / carrer de Vila Arrufat
Un petit jardí triangular molt ben cuidat i molt tranquil. Un lloc ideal per agafar un bon llibre i estar-se una bona estona a l’ombra dels nombrosos arbres que hi ha.

 

Veure tots
Serveis

CCivic-Castello

CENTRE CÍVIC CAN CASTELLÓ
carrer de Castelló 1-7
(dins del Parc de Can Castelló)
Tel. 932 417 874
http://ccivics.bcn.cat/cancastello
Dins el districte de Sant Gervasi es troba aquesta antiga masia que, abans de ser centre cívic, també es va utilitzar com a residència geriàtrica. Aquí trobareu una àmplia oferta de tallers de cuina, artístics, de llengües o de noves tecnologies, entre d’altres. Recordeu que els centres cívics d’arreu són oberts a tots el públics!

Veure tots

From Address:

 

 

L6

EL LLIBRE

compral-aqui

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...