Les Tres Torres

Tres torres d’uns veïns de Sants

Climent Mas i Soldevila i els germans Pere i Agustí Romaní i Torruella eren tres veïns de Sants que van comprar una finca rústica en aquesta zona anomenada Nena Cases per construir-hi tres sinuoses torres, una per a cadascú. La construcció d’aquests edificis va ser l’impuls urbanitzador de la zona i acabaren donant nom a tot el barri.

CCivic_PerePruna
Dos_Torres
escola_Teresianas
Jardins_3Torres
Jardins_Tres_Torres
Mercat_tres_Torres
Pere_Pruna
Rest_DosTorres

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

Restaurant DosTorresRestaurant DOS TORRES
via Augusta, 300
Tel. 932 066 480
www.restaurantedostorres.com
Luxós restaurant ubicat en una finca modernista, patrimoni històric de la ciutat. Ofereixen una carta exquisida, encara que també podreu fer un esmorzar o prendre una copa en el seu agradable jardí.

 


le-quattro-stagioniRestaurant Le Quattro Stagioni
carrer del Doctor Roux, 37
Tel. 932 052 279
www.4stagioni.com
Emplaçat en una casa que recorda les del nord d’Itàlia, aquí us oferiran quatre cartes, una per a cada estació de l’any. També tenen un jardí amb estufes, per poder dinar o sopar a l’aire lliure, fins i tot a l’hivern.

Veure tots
Llocs d'Interès

Teresianas

Col·legi de Les Teresianes
carrer de Ganduxer, 85-105
Tel. 932 123 354
Edifici concebut per sant Enric d’Ossó, fundador de la companyia de les Teresianes, per allotjar un col·legi i un convent per a aquesta congregació. Inicialment va encarregar les obres a l’arquitecte Joan Baptista Pons i Trabal, però l’any 1888 va ser el mateix Antoni Gaudí qui se’n va fer càrrec. Li va donar un aspecte auster, amb referències al gòtic i al mateix temps va utilitzar alguns recursos mudèjars. Va ser declarat monument historicoartístic d’interès nacional l’any 1969. Podeu visitar-ne l’exterior i els jardins, però per entrar-hi s’ha de concertar visita privada. Actualment encara acull l’escola Santa Teresa.


CCivic Pere Pruna

CENTRE CÍVIC PERE PRUNA (Convent de les Reparadores)
carrer de Ganduxer, 130
Tel. 934 186 537
http://ccivics.bcn.cat/perepruna
Anomenat antigament Casa Puigvell, va ser una donació a la Congregació de Maria Reparadora per part de la família Juncadella. Aquests encarregaren a l’arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia una capella, que més tard reconstruiria el seu fill Enric Sagnier i Vidal. Hi destaquen les pintures murals i els vitralls de l’artista Pere Pruna. Actualment acull un centre que realitza una gran varietat d’activitats artístiques i culturals.

Veure tots
Serveis

Mercat TresTorres

MERCAT DE LES TRES TORRES
carrer dels Vergós, 2
Tel. 934 175 840
www.mercattrestorres.eu
Mercat edificat als terrenys on antigament hi havia uns estudis cinematogràfics. Actualment, a més d’oferir productes frescos de temporada, cadascuna de les parades compta amb un innovador servei de compra en línia.


Biblioteca Clara

BIBLIOTECA CLARÀ
carrer del Doctor Carulla, 22-24
Tel. 932 801 547
Les biblioteques són llocs força freqüentats pels veïns del barri (més d’un 50% de barcelonins té el carnet de biblioteca), no només pel seu servei de préstec de llibres, sinó també pel gran ventall d’activitats que proposen.

Veure tots

From Address:

 

 

L6

EL LLIBRE

compral-aqui

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...