Muntaner

El cronista medieval

El nom d’aquest carrer és dedicat a Ramon Muntaner de Sesfàbregues, militar, polític i cronista medieval català, nascut l’any 1265 a Peralada, a l’Alt Empordà. Va ser camarlenc de Jaume III de Mallorca, batlle d’Eivissa, capità dels almogàvers i redactor d’una de les quatre famoses Grans Cròniques, les quals formen el millor conjunt historiogràfic de la història medieval. La de Muntaner es basa en el regnat de Jaume II el Just i comprèn des de la concepció de Jaume I el Conqueridor fins a la coronació d’Alfons IV d’Aragó.

Esglesia_Rodona
Merca_tGalvany
MercaGalvany
Turo_Park
TuroPark

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

restaurante silvestreRestaurant SILVESTRE
carrer de Santaló, 101
Tel. 932 414 031
http://restaurante-silvestre.com/es
Poques taules però una gran varietat de plats, entre els quals es recomanen els de peix, sempre fresc i ben cuinat. També ofereixen la possibilitat de mitges racions.

 


waterbike barcelonaWATERBIKE
via Augusta, 189
Tel. 930 101 173
Primer centre espanyol on es realitza l’aquabike. Una combinació molt terapèutica: aigua amb ciclisme. Pedalejar dins de l’aigua comporta, segons diuen, menys esforç i més resultats.

Veure tots
Llocs d'Interès

Turo Park

TURÓ PARK
av. de Pau Casals, 19
Situat on antigament hi havia un petit parc d’atraccions del qual només es conserva el nom, aquest és un dels parcs més emblemàtics —i potser més visitats— de la zona. Està ple de caminets curvilinis, un petit estany, diverses escultures i racons tranquils que permeten relaxar-nos enmig de la cridòria de la ciutat.


museu automobil

MUSEU DE L'AUTOMÒBIL DE BARCELONA
via Augusta, 182
Tel. 932 095 523
www.anticcar.com
Un club obert als aficionats dels automòbils de col·lecció, amb més de quaranta cotxes antics exposats. Disposen, a més, d’un local social, un bar, un restaurant i la biblioteca Pérez Arias, dedicada al seu fundador, el qual va donar la seva col·lecció privada al club.

 

Veure tots
Serveis

Mercat Galvany

MERCAT GALVANY
carrer de Santaló, 65
Tel. 934 140 994
www.mercatgalvany.es
Edificat en uns terrenys cedits per Josep Castelló i Galvany, amb una estructura de ferro amb finestrals de vidre, es tracta del mercat més gran de Sant Gervasi pel que fa a nombre de parades. Es va inaugurar l’any 1927.


CCivic-Castello

CENTRE CÍVIC CAN CASTELLÓ
carrer de Castelló 1-7
(dins del Parc de Can Castelló)
Tel. 932 417 874
http://ccivics.bcn.cat/cancastello
Dins el districte de Sant Gervasi es troba aquesta antiga masia que, abans de ser centre cívic, també es va utilitzar com a residència geriàtrica. Aquí trobareu una àmplia oferta de tallers de cuina, artístics, de llengües o de noves tecnologies, entre d’altres. Recordeu que els centres cívics d’arreu són oberts a tots el públics!

Veure tots

From Address:

 

 

L6

EL LLIBRE

compral-aqui

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...