El Putxet

El puig petit

Encara que en el nomenclàtor de carrers de Barcelona aquest carrer apareix escrit com a Putget, Putxet és el nom que ha tingut més acceptació popular, tanta que es vol unificar totes dues formes sota el nom de Putxet. Els seus orígens es remunten al segle XIX, quan agafa el nom del turó de Puigdalsen, un turó de 178 m que s’alça entre el que eren les rieres de Vallcarca i Sant Gervasi i que avui queda al bell mig del barri. Com que era un puig petit, passaria a anomenar-se putget, i com a derivat modern: putxet.

barri_Putxet
BoscBertran
CCivic_Florida
jardins_del_Putxet
jardins_Putxet
jardinsPutxet
Mercat_Putxet
Metro_Putxet

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

Restaurant LaTaulaRestaurant LA TAULA
carrer de Sant Màrius, 8-12
Tel. 934 172 848
www.lataula.com
Restaurant de cuina europea decorat a l’estil bistrot parisien. El restaurant, tot i no ser gaire gran, està adaptat per fer-hi també sopars de grups.


restaurant ShanghaiRestaurant SHANGAI
carrer del Bisbe Sivilla, 48
Tel. 932 118 791
http://shanghai-bcn.com
Segons alguns veïns, és un dels millors restaurants de menjar xinès de la ciutat, ja que ofereixen receptes tradicionals xineses cuinades amb productes frescos de mercat.


tortillas-barcelonaRestaurante LES TRUITES
carrer d'Arimon, 22
Tel. 934 180 691
www.lestruites.cat
Més de 100 classes diferents de truites: salades, dolces, vegetarianes, amb peix... Si és la primera vegada, potser demanar l'assortiment de truites. Diumenges i dilluns tancat.


comaxurrosCOMAXURROS
carrer de Muntaner, 562
Tel. 934 179 405
www.comaxurros.com
Una nova manera d’entendre els xurros: de xocolata negra amb gerds, de mel i llimona, d’ametlla i bitxo… o farcits de crema de festuc, de formatge i sobrassada, de trufa… Dilluns tancat.

Veure tots
Llocs d'Interès

jardins turo Putxet

JARDINS DEL TURÓ DEL PUTXET
Entrades pel c. de Marmellà, de Ferran Puig i de Manacor.
Tel. 934 206 651
Parc de 3,97 hectàrees amb una de les vistes més increïbles de tot Barcelona. Inaugurat l’any 1970, hi ha un observatori geodèsic i una estació meteorològica, al costat d’unes taules de pícnic on parar a fer un mos. Aquests terrenys formaven part de l’antiga finca Torre Espanya, propietat de la família Morató.


Bosc Bertran

BOSC BERTRÁN
carrer de Musitu, 24
Una finca privada amb una casa edificada l’any 1861 per l’arquitecte Elies Rogent Amat i uns jardins de Nicolau Maria Rubió i Tudurí, que admet visites només sota autorització. Conté un magnífic jardí privat amb una glorieta neoàrab i diverses escultures com la Dona adormida, de Josep Bertran i Musitu.

 

Veure tots
Serveis

CCivic la Florida

CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA
carrer de Muntaner, 544
Tel. 932 546 265
http://ccivics.bcn.cat/vil.laflorida
Centre especialitzat en teràpies naturals, alimentació sana i vida saludable. S’hi fan exposicions, xerrades i tot tipus d’activitats artístiques, tallers gastronòmics i creatius. Al costat del Centre Cívic, trobem la biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall, recentment inaugurada.


Mercat Putxet

MERCAT DE SANT GERVASI
plaça de Joaquim Folguera, 6
Tel. 934 177 874
www.mercatdesantgervasi.com
Un mercat més de barri, amb gran varietat de productes i servei a domicili.

Veure tots

From Address:

 

 

L7

EL LLIBRE

compral-aqui

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...