Europa - Fira

El cor del nou districte econòmic

Aquesta estació es troba situada a la plaça d’Europa, al terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat, i n’agafa part del nom. Originàriament, Europa és el nom que en la mitologia grega es va donar a una princesa fenícia, segrestada per Zeus, i que més tard acabaria donant nom a tot un continent. Prop d’aquí se situava el barri de la Bomba, un més dels que conformaven les prop de dues mil barraques amb què fa unes cinc dècades comptava l’Hospitalet, i que va desaparèixer a mitjan anys setanta. La plaça d’Europa està projectada com a centre del districte econòmic de la zona sud de Barcelona i l’Hospitalet, ja que és la porta d’entrada a la Fira Barcelona recinte Gran Via, al costat de la Ciutat de la Justícia.

Europa_Fira
Fira_Barcelona
Fira_de_Barcelona
Fira_de_Hospitalet
Fira_Hospitalet
Placa_Europa

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

Palmer RestaurantRestaurant PALMER. Hotel Renaissance Barcelona Fira
plaça d'Europa, 50.52
Tel. 932 973 848
L'Hospitalet de Llobregat
Un restaurant de cuina mediterrània i de mercat, entre palmeres i a 50 m d’altura! Esplèndides vistes (planta 14 de l’hotel) i un menú molt raonable cada migdia. A l’estiu, podreu, a més, gaudir del bar de la terrassa a la planta 27!

 


la tablaRestaurant LA TABLA
carrer de la Independència, 79
l'Hospitalet de Llobregat
Tel. 933 357 704
Un dels llocs més típics del barri que freqüenten els veïns quan els vénen de gust carns a la brasa, unes bones tapes o torrades amb embotit curat.

 


Hotel FiraNARAMDAM. Hotel Fira Prestige Congress
carrer de José Agustín Goytisolo, 9-11
Tel. 932 671 800
www.firacongress.com
Aquest restaurant queda a poca distància del recinte firal i, encara que es troba dins de l’hotel, serveixen plats tant als hostes com als comensals eventuals que vulguin provar una cuina internacional d’alt nivell.

Veure tots
Llocs d'Interès

RVBICON ok

RVBICON
carrer d'Amadeu Torner, 57, 1ª pl.
http://rubicon-lh.blogspot.com.es
Des d’aquest club ens acosten a l’aprenentatge de la història d’una manera lúdica i divertida. Hi fan recreació històrica amb jocs de taula, estratègia, simulació o miniatures...

 


Adai

ADAI. Associació Dinàmica Artesanal Intel·lectual
carrer d'Amadeu Torner, 57, 2ª pl.
Tel. 934 312 156
Creada per a l’intercanvi de coneixements entre cultures tot compartint els sabers comuns. Es fan classes de balls populars, de ioga, tallers per fer sabó, lectures, cine-fòrum...

 


cultura tretze

CULTURA TRETZE
carrer d'Amadeu Torner, 57, 2ª pl.
Tel. 932 637 171
www.culturatretze.org
Aula d’aprenentatge de llengua catalana per a persones que necessitin instruir-se en el català, tant per adults com per a infants. També hi realitzen altres activitats més lúdiques, obertes a tothom.

Veure tots
Serveis

biblioteca placa europa

BIBLIOTECA PLAÇA D'EUROPA
carrer d'Amadeu Torner, 57 (illa interior)
Tel. 932 648 625
www.l-h.cat/biblioteques/europa.aspx
Un lloc molt popular en un barri que, tot i que es troba en plena expansió, és un dels pocs equipaments públics que ofereix.

Veure tots

From Address:

 

 

L8

EL LLIBRE

compral-aqui

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...