Can Serra

Una casa d'altres temps

Can Serra va ser una casa pairal que va haver-hi en aquestes terres, però que va desaparèixer arrossegada per la pressió urbanística que va experimentar la zona en els anys 60. A partir d'aquesta dècada, el barri, va créixer a un ritme accelerat adoptant la forma d'un polígon d'habitatges, seguint el model que s'estava imposant a la reste d'Europa. Se sap, que Can Serra va ser reformada per Josep Serra i Font, molt possiblement, un dels seus propietaris.

1
2
3
4
5
6

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els veïns recomanen

EL ABANICO
carrer dels Tarongers, 29
Tel. 935 097 493
Hospitalet de Llobregat
Petit local del barri per "tapejar" o pendre un plat combinat.


BAR JOSHUA
Av. de Can Serra, 92
Tel. 934 370 809
Hospitalet de Llobregat
Bar popular d'entrepans i tapes.

Veure tots
Llocs d'interès

Jardins Antonio MachadoA prop d’aquesta parada trobareu el parc de Can Serra, els jardins d’Antonio Machado, el pavelló poliesportiu i les pistes municipals de petanca. La vida d’aquest barri s’aglutina al voltant de la plaça de la Carpa, del mercat i de la Casa de la Reconciliació —a l’avinguda de Can Serra, 82— una parròquia on es realitzen activitats per a la gent del barri.Porteria can VilumaraPORTERIA DE CAN VILUMARA
Av. de Josep Tarradellas, 153
Hospitalet de Llobregat
Edifici modernista projectat l'any 1906 per Andreu Audet. Actualment acull una escola.

 


Granja FontGRANJA FONT
Carrer d'Enric Prat de la Riba, 160
Hospitalet de Llobregat
Edifici noucentista que va ser construït per l'arquitecte Ramon Puig i Gairalt en 1921. Avui acull una cafeteria.

Veure tots
Serveis

mercat canserraMERCAT DE CAN SERRA
Pere Pelegrí, 69
Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 373 625
www.mercatdecanserra.net
Un mercat recentment reestructurat que compta, a més, amb una web amb receptes, trucs i reportatges.

 

Veure tots 

 

From Address:

 

 

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.