Rambla Just Oliveras

L'alcalde estimat

Just Oliveras i Prats va néixer l'any 1887, fill d'una influent família de L'Hospitalet. Va militar en el partit Català de la Lliga Regionalista de L'Hospitalet, a on es va mantenir en l'oposició durant la dictadura del general Primo de Rivera. Amb el temps, Oliveras va convertir-se en l'alcalde de L'Hospitalet i va ocupar aquest càrrec durant molts anys amb el suport i estima de la ciutat. Va morir assassinat l'any 1938, però mai s'han arribat a conèixer les circumstàncies de la seva mort.

1
2
3
4
5
6

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els veïns recomanen

BodeguetaHospitalet JustOliverasLA BODEGUETA DE L'HOSPITALET
Carrer de Lleida, 32
Tel. 933 386 646
Hospitalet de Llobregat
www.labodegueta.es
Carta creativa amb base tradicional catalana.


RamblaJustOliveras bar-deportivoBAR DEPORTIVO
Rambla de Just Oliveras, 63
Hospitalet de Llobregat
Tel. 933 375 885
Bar clàssic del barri.

 

Veure tots
Llocs d'interès

Centre cultural BarradesCENTRE CULTURAL BARRADES
Rambla de Just Oliveras, 56
Hospitalet de Llobregat
www.l-h.cat/barradas
Centre cultural amb una bona oferta de concerts per al cap de setmana.

 


Cases baratesLES CASES BARATES
Rambla de Just Oliveras, 77-79.
Hospitalet de Llobregat
Aquestes vivendes es van construir l'any 1915, buscant un model constructiu que sigués accesible a la classe mitja del moment.

 


ca n'EspanyaCA N'ESPANYA : Seu del Museu d'Història d'Hospitalet
Carrer de Joan Pallarès, 38
Hospitalet de Lobregat
Tel. 933 381 396
www.museul-h.cat
Aquest edifici va ser restaurat per última vegada l'any 1969. Acull un museu amb una exposició permanent de restes arqueològiques trobades a l'Hospitalet. L'entrada és gratuïta.

Veure tots
Serveis

avCarrilet BiblioCanSumarruBIBLIOTECA CAN SUMARRO
carrer de la Riera de l'Escorxador, 2
Tel. 933 372 082
www.l-h.cat/biblioteques/cansumarro.aspx
Biblioteca molt completa on a més del servei de préstec de llibres, podreu gaudir d'exposicions, xerrades, passada de pel·lícules i molt més...

Veure tots 

 

From Address:

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.