Rocafort

L'Almogàver més fort

Aquesta estació agafa el nom del carrer de Rocafort, una via propera dedicada a  Bernat de Rocafort. Aquest Almogàver de finals del segle XIII i principis del XIV, va participar en les grans campanyes i expedicions militars catalanes, i va ésser lloctinent de Roger de Flor. Berenguer d'Entença i Rocafort van formar part de l'expedició que els almogàvers emprengueren al servei d'Andrònic II, emperador de Bizancio, per a combatre contra els turcs a l' Àsia Menor.

casa_lactancia
esglesia_sant_josep_maria_a
sala_art_jove
sala_art_jove2
sala_art_jove3
sala_art_jove4

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els veïns recomanen

can valles rocafortRestaurant CAN VALLÉS
carrer d'Aragó, 95
Tel. 932 260 667
www.canvalles.es
Bar restaurant per a picar unes tapes o menjar plats elaborats amb productes de qualitat. Millor fer reserva!


a-taste-of-home rocafortA TASTE OF HOME
Carrer de Floridablanca, 78
Tel. 933 251 797
www.atasteofhome.eu.com
No es tracta d'un restaurant, si no d'una botiga molt peculiar on venen exclusivament productes Anglesos. Enviament  a domicili gratuït.


eterna RocafortETERNA
Carrer del Consell de Cent, 127-129
Tel. 934 242 526
www.restauranteeterna.com
Sopars per compartir entre amics, i de dijous a dissabte a la nit amenitzats amb un xou musical servit per drag-queens. Al migdia no hi ha xou, però el menú està ben aconseguit.

Veure tots
Llocs d'Interès

Sortint de la parada del metro, a la cantonada de Gran Via amb Rocafort, hi trobem l’escola de música i dansa Art-Music i una mica més avall, l’església de Sant Josep i Maria Auxiliadora, al carrer Sepúlveda 68, que conté unes pintures ben interessants.


ateneu montserratSECRETARIA GENERAL DE JOVENTUT
carrer de Calàbria, 147
Tel. 934 838 383
www.gencat.cat/joventut
Aquí trobareu la Sala d'Art Jove, on podreu gaudir de les obres dels joves artistes contemporanis.


 cciviccasinet7185CASA DE LA LACTÀNCIA
Gran Via de les Corts Catalanes, 475-477
Edifici modernista de Pere Falqués i Urpí i Antoni Falguera. Aquest edifici es va crear com a casa d'acollida a dones embarassades. Avui és una residència per a la gent gran.

 


the bike club cycle cafeTHE BIKE CLUB - CYCLING CAFÉ
carrer de Sepúlveda, 6
Tel. 931 791 371
http://thebikeclub.es
Espai multiús, dins els anomenats "cycle café", on trobar tot el que es necessita en complements de bicicleta, lloguer, taller... on a més podeu fer un mos i assabentar-vos de les últimes tendències en el món de la bici!

Veure tots
Serveis

centre civic golferichsCENTRE CÍVIC GOLFERICHS
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Tel. 933 237 790
Edifici modernista que Macari Golferichs va encarregar a l'arquitecte Joan Rubió i Bellver. Actualment acull l'espai de fotografia Francesc català-Roca. A més s'hi fan tallers creatius, de salut, itineraris de tot tipus i un llarg etcètera. Hi arribareu també des de l'estació d'Urgell.

Veure tots 

 

From Address:

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.