Torrassa

La torre del llampec

Aquesta estació arriba al barri de la Torrassa, un barri de L'Hospitalet que rep el seu nom d'una masia que hi ha a la zona. Com a cosa particular, aquesta casa té una torre de defensa de planta quadrada en un dels seus extrems. En algú moment de la seva història en aquesta torre va caure un llampec, i des de llavors, popularment també se la coneix com "Torre Llampada".

1
2
3
4
5
6

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els veïns recomanen

castells torrassaRestaurant CASTELLS
Carrer de la Florida, 54
Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 402 370
Un clàssic de la zona desde fa més de 70 anys.
Local popular, obert tots els dies.

 


laresistencia torrassaLA RESISTENCIA
Carrer de Rosalía de Castro, 92
Hospitalet de Llobregat
www.myspace.com/laresistenciabcn
En aquest bar han apostat per els concerts en viu, amb una àmplia programació, passos de películ·les i activitats vàries...

Veure tots
Llocs d'Interès


centre culturalCENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA
Carrer de la Mare de Dèu dels Desamparats, 87
Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 470 361
www.canal-h.net/webs/ccct
Centre cultural on es fan cursos educacionals de noves tecnologies i de salut entre d'altres. Per altra banda ofereix també concerts, exposicions, debats...

 


tecla sala 2CENTRE D'ART TECLA SALA
Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44
Hospitalet de Llobregat
www.teclasala.net
Centre cultural metropolità que acull un centre d'Art que promociona l'art contemporani català, amb exposicions d'artistes nacionals i internacionals. Dilluns tancat.

Veure tots
Serveis

tecla sala 2BIBLIOTECA TECLA SALA
Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44
Hospitalet de Llobregat
www.teclasala.net
Centre cultural metropolità que acull un centre d'Art i una enorme biblioteca. El nom ens recorda l'empresaria catalana que va tenir fàbriques de filatures en aquest indret.

 

 

LA FESTA MAJOR!

La primera setmana de Juny, es celebren les festes majors del barri, en el Parc de La Torrassa es celebra la Festa de la Diversitat, a on no falten ni concerts ni diversió.

EL CARNAVAL A COLLBLANC - LA TORRASSA

És al Febrer, i la Comissió de Festes s'encarrega d'organitzar un Festival d'adalt de tot! Si busqueu un Carnaval diferent, baixeu a aquesta estació al Febrer, i tindreu festa assegurada.

carnaval

From Address: To:

 

 

 

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.