Urgell

El  dissortat

A aquesta estació de metro el nom li és degut pel carrer  Comte d'Urgell. Jaume d'Urgell, fill de Pere II d'Urgell i Margarita de Montferrat, va néixer a Balaguer l'any 1380. Va ser conegut amb el sobrenom de dissortat (desventurat) i va ser l'últim comte d'Urgell, títol que va heretar del seu pare. També va ostentar els títols de vescomte d'Àger i  de baró d'Acolea de Cinca i de Fraga.

casa_golferichs
casa_golferichs_ext
jardins_emma_barcelona
jardins_emma_i_cases
teatre_guasch_urgell

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els veïns recomanen

bodega sepulveda urgellBodega SEPÚLVEDA
Carrer de Sepúlveda, 173 bis
Tel. 933 325 944 - 934 547 094
www.bodegasepulveda.net
Més de 100 tapes casolanes, la seva especialitat: el "cap-i-pota".The pink ElephantTHE PINK ELEPHANT
Carrer de Villarroel, 82
Tel. 935 024 825
Curiós restaurant cocteleria ambientat a l’estil novaiorquès de principis del segle XX on ofereixen menjar al més pur estil nord-americà.

Veure tots
Llocs d'Interès

centre civic golferichsESPAI DE FOTOGRAFÍA FRANCESC CATALÀ-ROCA
(Centre cívic Casa Golferichs)
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Tel. 933 237 790
www.golferichs.org
Situat en un edifici de l'arquitecte Joan Rubio i Bellver, construït l'any 1900, aquí es troba un centre cívic amb un espai de fotografia amb exposicions molt interessants. Hi arribareu també des de l'estació de Rocafort.


club escandinacoCLUB ESCANDINAVO
Gran Via de les Corts Catalanes, 541, 1º2ª
Tel. 934 519 878
Des d'aquí s'organitzen cicles de cinema nòrdic per a tots els públics. Si voleu saber més sobre els països del Nord, acosteu-vos fins aquí.

Veure tots
Serveis

teatre villarroelTEATRE LA VILLARROEL
Carrer de Villarroel, 87
Tel. 934 511 234
www.lavillarroel.cat
Teatre fundat l'any 1972 amb una gran trajectòria caracteritzada per el seu compromís social.


teatre guaschGUASCH TEATRE
carrer d'Aragó, 140
Tel. 934 513 462
www.guaschteatre.com
Petit teatre on trobareu espectacles aptes per a tota la família. Especialment famós pels seus espectacles infantils els caps de setmana.

 

Veure tots 

 

From Address:

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.