Artigues - Sant Adrià

Una estació per a dos municipis

Aquesta estació la comparteixen els veïns del barri d'Artigues de Badalona i els del municipi de Sant Adrià de Besòs. Pel que fa al barri d'Artigues, sembla que el topònim és la forma normalitzada en català del cognom del promotor d'origen xilè Francesc Artigas i Solà, que va urbanitzar aquesta zona a principis del s. XX. El nom de Sant Adrià de Besòs, per altra banda, neix per una antiga església parroquial dedicada a sant Adrià que hi havia a l'extrem nord del municipi.

Ajuntament_SantAdria
Sant_Adria
Sant_Adria_Besos

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

pulperodeLugo ArtiguesRestaurant EL PULPERO DE LUGO
carrer de Maragall, 9
Sant Adrià Besós
Tel. 933 810 721
Amb un nom així sobra dir que el pop és un dels plats forts d'aquest local, tot i que també podreu degustar altres especialitats galleges, o el seu deliciós corder d'Aranda.
Menú migdia.Cafeteria EL BARRET

avinguda d'Alfons XIII, 610
Badalona
Tel. 933 998 161
Cafeteria restaurant amb un bon menú al migdia.

Veure tots
Llocs d'Interès

Parc fluvial besos

PARC FLUVIAL DEL BESÓS
Zona verda que transcorre al llarg del riu Besòs, des de Sant Adrià fins a Montcada i Reixac, recuperada com a zona lúdica pública.

 AteneuAdrianenc Artigues

L'ATENEU ADRIANENC
carrer d'Andreu Vidal, 7 
Sant Adrià Besós
Tel. 933 811 043
www.ateneuadrianenc.cat
Espai cultural que organitza cicles de cine, teatre, cursos i molt més. Consultar programació.


Casal CulturaCASA MUNICIPAL DE CULTURA
carrer de la mare de Déu del Carme, 22
Sant Adrià del Besós
Tel. 934 620 378
Centre on podreu gaudir de teatre durant tot l'any. També organitzen cursos de tot tipus oberts tant a veïns com a estrangers.

 

 

 


polidor artiguesPOLIDOR. CENTRE DE PRODUCCIÓ JUVENIL I CULTURAL
passeig de la Rambleta, s/nº
Sant Adrià del Besós
Tel. 934 627 446
Aquest centre està ubicat en una antiga fàbrica de discos i actualment ofereix molts recursos per als joves de Sant Adrià (cursos, locals per a assaig, estudi de gravació, internet...).

Veure tots
Serveis

CasadelaVila SantAdriaAjuntament de SANT ADRIÀ DEL BESÓS
plaça de la Vila, 12
Tel. 933 812 004
www.sant-adria.net
En aquesta web trobareu totes les referencies a aquesta població, on cada cop es dinamitzen mes les activitats culturals i d'oci.

Veure tots

LA FESTA MAJOR!

Les festes majors de Sant Adrià es celebren a voltants del 8 de Setembre, festivitat de Sant Adrià. Les d'Artigues son a finals de Juliol, i en aquest cas, l'estació de metro en la que estem, queda en l'epicentre de la festa, així que... ja ho sabeu!
Si voleu més informació, la trobareu a: www.sant-adria.net

 festamajor Artigues 

 

From Address:

 

 

L2 barcelona

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.