Sant Roc

San Roc, el del gos

El barri de Sant Roc es va construir el 1962 per a reallotjar als col·lectius de les barriades de xaboles de Barcelona, a las famílies perjudicades per les riades d'aquell any i a les afectades per les expropiacions a causa de la construcció de l'autopista de Mataró.

parc_del_Litoral
platja_sant_Adria
senyals_Sant_Adria
Trambaix_SantRoc
tres_xemeneies_SantAdria

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

Calacarme SantRocRestaurant CA LA CARME
carrer de Juli Gàlvez Brussons, 117
Badalona
Tel. 933 977 422
www.restaurantecalacarme.com
Restaurant amb poques pretensions i de tracte familiar amb una carta de cuina Catalana, senzilla pero boníssima. La seva clientela son, sobretot, els traballadors de la zona. També fan menjars per a emportar.


doridori SantRocPASTAS DORI-DORI
carrer de Guifré, 664-668
Badalona
Tel. 933 870 108
www.doridori.es
Aquest local produeix de forma industrial i artesana tot tipus de pastes i bollería, incloent les especialitats de Quaresma, Reis o Sant Joan. Porten més de 25 anys a Badalona. Tanquen els diumenges.

Veure tots
Llocs d'interès

Anant per l’avinguda del Maresme en direcció cap al mar s’arriba fins a les Tres xemeneies de Sant Adrià de Besòs, que pertanyien a l’antiga central tèrmica que Fecsa-Endesa tenia a la desembocadura del riu Besòs i que han esdevingut un dels símbols d’aquest municipi. Recentment, s’ha acordat el projecte de reconversió d’aquesta central tèrmica en un centre d’interpretació de l’energia i en equipaments culturals i socials. A tocar de les xemeneies, hi ha el parc del Litoral al costat de la platja. Cada dimarts, sota el pont de l’autopista Barcelona-Mataró s’hi instal·la un mercat ambulant on trobareu de tot i més.


centrecivic SantRoc

CENTRE CÍVIC SANT ROC
avinguda de sant Joan Evangelista, s/nº
Badalona
Tel. 933 870 612
Centre cívic que organitza conferencies i moltes activitats culturals.

 

 

Veure tots
Serveis

biblioteca SantRocBIBLIOTECA SANT ROC
avinguda del Congrés Eucarístic, s/nº
Badalona
Tel. 934 601 257
www.facebook.com/bibliotecasantroc
Una de les biblioteques de Badalona on es pot llegir, estudiar o buscar qualsevol tipus de informació.

Veure tots

From Address:

 

L2 barcelona

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.