Verneda

El bosc de verns

La Verneda és un barri de Sant Adrià de Besòs que queda al costat del barri d'igual nom del districte municipal de Sant Martí de Barcelona. El passeig de la Verneda serveix de línia divisòria d'ambdós barris. Verneda és la paraula Catalana que designa un conjunto de verns, o alisos. Antigament, a la riba del riu Besòs.

arc_gotic_verneda
barri_Verneda
cases_verneda
Museu_historia_immigracio
ribera_besos
ribera_besos_gent
ribera_riu_besos
sant_marti_provencals

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

laDeliciosa VernedaRestaurant LA DELICIOSA
carretera de Mataró, 74 (al costat del camp d'entrenament del RDC Espanyol)
Sant Adrià del Besós
Tel. 933 815 805
www.ladeliciosa.com
Petita fonda de 1952 a on s'aturaven els viatjants que arribaven per la carretera de Mataró. Avui s'ha convertit en un restaurant especialitzat en cuina Catalana. També bodes i celebracions.
Menú als migdies.


MarinaBesos VernedaRestaurant MARINA BESÓS
avinguda de la Platja, s/nº
Poliesportiu Marina Besós. Sant Adrià Besós
Tel. 933 812 036
Restaurant per a menjar gaudint d'esplèndides vistes al mar, sense tenir que marxar lluny de ciutat.BandaSonora VernedaBANDA SONORA
carrer de Jovellanos, 11
Sant Adrià de Besós
Tel. 932 663 068 - 607 327 121
www.bandasonora.info
Edifici amb sales i locals d'assaig per a músics, Es lloguen per hores.

Veure tots
Llocs d'interès

MuseuImmigracio Verneda

MUSEU D'HISTÓRIA DE LA IMMIGRACIÓ
carretera de Mataró 124
Sant Adrià de Besós
Tel. 933 812 606
www.mhic.net
Edifici senyorial del s. XIX que avui acull el Centre de Recerca i Documentació d’Història de la Immigració de Catalunya i consta d’una sala d’exposicions permanent, una sala d’exposicions temporals, una sala polivalent i una aula pedagògica. A la sala permanent podreu visitar «el vagó sevillano», un dels antics vagons de tren que portava els treballadors de Sevilla fins a Catalunya, ara totalment restaurat.


arc gtic vernedaARC GÒTIC DE SANT ADRIÀ
Aquest arc gòtic era la entrada del desaparegut convent dels Trinitaris Calçats del S.XIII que hi havia a Barcelona. El marquès de Moragues el va comprar per instal·lar-lo en una de les seves propietats, i el 1991, el traslladà pedra a pedra a aquest lloc.

 


 


Ciutat Esportiva VernedaCIUTAT ESPORTIVA DEL RCD ESPANYOL
carretera de Mataró, 76-122
Sant Adrià Besós
Tel. 902 666 902 - 932 927 700
www.rcdespanyol.com
Trobareu la Ciutat esportiva del RCD Espanyol al costat de Can Serra, abans de creuar el riu. Els amants del futbol que tinguin en compte que per la tarda es poden veure els entrenaments dels alevins d'aquest equip.

Veure tots
Serveis

Espai reservat Nom Servei

Adreça
Tel. 123 456 789
Web
Email


Veure tots

LA FESTA MAJOR!

Les festes majors de la Verneda, de la part de Sant Martí, solen celebrar-se la segona setmana de Novembre. Com a la majoria de barris, durant aquestes festes s'organitzen diverses activitats. Mes informació a: www.evern.org

festamajor verneda

 

From Address:

 

L2 barcelona

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.