Zona Universitària

La zona dels estudiants

Com el seu nom indica, en aquesta zona de Barcelona abunden les facultats universitàries. Antigament aquí hi havia el terme de Bederrida, una zona de terres i vinyes situada entre Sarrià i les Corts.

Diagonal_antiga
entrada_Diagonal_Barcelona
Parc_Cervantes
taulles_dela_Llei
torreGirona_ZUniversitaria
TRAM_Diagonal
universitat_economiques

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o reccomenació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

PatiBlau ZUniversitariaRestaurant EL PATI BLAU
carrer de Jordi Girona, 14
Tel. 932 042 215
www.restaurantpatiblau.es
Cuina catalana, tenen diversos menús i fins i tot un suggeriment del dia, que és un plat de carn amb acompanyament, beguda i cafè per 8'50€. Local molt original.


frankfurtPedralbes ZUniversitariaFrankfurt PEDRALBES
carrer de Jordi Girona, 2-4
Tel. 932 041 026 - 932 052 717
Un clàssic de la zona on universitaris i veïns de la ciutat acuden aquí per tenir fama dels millors frankfurts de Barcelona...

 


Triton ZUniversitariaRestaurant TRITÓN
carrer de l'Alfambra, 16
Tel. 932 033 085
www.restaurantriton.com
Restaurant de qualitat i de llarga tradició especialitzat en plats de peix. Està situat en un lloc tranquil i poc sorollós i disposa de pàrquing privat per a clients.

Veure tots
Llocs d'Interès

parcCientific ZUniversitaria

PARC CIENTÍFIC DE BARCELONA
carrer de Baldiri Reixac, 10-15
Tel. 934 037 171
www.pcb.ub.edu
Aquest parc de la Universitat va ser creat en 1997 i és un referent internacional en el foment de la recerca i la innovació. Organitzen visites guiades que podeu contractar des de la seva pàgina web.


ClubPolo ZUniversitaria

REIAL CLUB DE POLO DE BARCELONA
avinguda del Doctor Marañón, 17-31
Tel. 934 480 400
www.rcpolo.com
Fundat el 1897, aquest és un club elitista i exclusiu per a socis, encara que es permeten visites externes alguns caps de setmana per veure les competicions de tennis, polo o hípica. Podreu informar-vos des de la seva pàgina web.


Bowling pedralbesBOWLING PEDRALBES
avinguda del Doctor Marañón, 11
Tel. 933 330 352
www.bowlingpedralbes.com
Una opció diferent per passar una estona divertida a la ciutat. 14 pistes automàtiques, a més de billars i futbolins i un restaurant obert tots els dies de la setmana.


torreGirona ZUniversitaria

TORRE GIRONA
passeig dels Til·lers, 13-19
Edifici residencial del S.XIX, que va ser propietat de Manuel Girona i Agrafel, ex-alcalde de Barcelona. Es troba situada dins del campus de la Universitat Politècnica i en la seva capella alberga el súperordenador "Marenostrum", un dels més potents d'Europa.


parccervantes ZUniversitaria

PARC DE CERVANTES
avinguda Diagonal, 708-716
Parc que ocupa més de nou hectàrees de terreny i té traçat un circuit ideal per practicar "footing". A més inclou "El jardí dels perfums", que ens convida a delectar-nos amb l'aroma de més de deu mil rosers de 235 varietats diverses (entre abril i novembre) i alguns diuemnges fan tallers de cura de rosers.

Veure tots
Serveis

biblioteca RectorGabrielFerrateBIBLIOTECA RECTOR GABRIEL FERRATÉ
Universitat Politècnica de Catalunya
carrer de Jordi Girona, 1-3
Tel. 934 016 808
Dóna servei a tres centres del Campus Nord així com a centres de recerca ubicats al mateix campus.

Veure tots


From Address:

 

L3 barcelona

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.