Selva de Mar

Un poble de l'Empordà

Alguns carrers de la ciutat i, per extensió, algunes parades de metro prenen noms de pobles de Catalunya; aquest n’és un exemple. El terme municipal de la Selva de Mar es troba a la part més nord-oriental de la Costa Brava, a la comarca de l’Alt Empordà.
El carrer de la Selva de Mar de Barcelona queda enmig del barri de Provençals del Poblenou, a tocar del nou Front Marítim i del parc de Diagonal Mar. Al voltant, tot són edificis de nova construcció de gran alçària, molts d’ells dedicats a l’hostaleria. Aquesta àrea queda inclosa dins el projecte de transformació urbanística 22 @, el pla d’innovació urbana més ambiciós que s’ha fet a Barcelona en els darrers anys.

antiga_SelvadeMar
Masia_Selva_Mar
Palo_Alto
Parc_Diagonal_Mar
Parc_Diagonal_Mar2
Parc_Diagonal_Mar3
Platja_Nova_Mar_Bella
vista_DiagonalMar

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

SelvadeMar LadolceVitaPizzeria LA DOLCE VITA
carrer de Bac de Roda, 38
Tel. 933 037 387
Pizzes artesanals, vins italians i postres casolanes. Fan menú de migdia i també ofereixen servei a domicili.

 

Veure tots
Llocs d'Interès

SelvadeMar CentredeBarri

CENTRE DE BARRI DIAGONAL MAR
carrer de la Selva de Mar, 22-32
Tel. 934 982 446
www.cbdiagonalmar.entitatsbcn.net
Cursos, xerrades, exposicions i una infinitat d'activitats que descobrireu visitant el seu web o trucant per telèfon al mateix centre.


Parc Diagonal Mar

PARC DE DIAGONAL MAR
carrer de Llull, 402
Aquest parc urbà, dissenyat pels arquitectes Enric Miralles i Benedetta Tagliabue, és un dels més grans de Barcelona. Amb els seus llacs, l'aigua es converteix en la gran protagonista del conjunt, on també destaquen les estructures d'acer i els elements de trencadís (mosaic ceràmic).


Fund Palo alto

PALO ALTO
carrer dels Pellaires, 30
Tel. 933 036 940 / 933 070 974
www.paloaltobcn.org
www.paloaltomarket.com
Aquesta construcció d'obra vista encara conserva una de les xemeneies de l'antiga fàbrica. Ara és la seu de diversos estudis creatius, com el de Javier Mariscal. Es poden concertar visites per veure l'edifici i també ofereix l'opció de prendre un menú en la seva cantina. El que el fa més de moda, però, és el mercat que aquí es concentra un cop al mes: amb concerts, menjar saludable, roba, performances i molt més, això si... prepareu-vos a fer cua!

Veure tots
Serveis

Platja Nova MarBellaPLATJA NOVA MAR BELLA
final del carrer de la Selva de Mar
Una de les platges amb més ambient jove de Barcelona. Aquí trobareu la base nàutica de la Mar Bella, des d'on organitzen sortides en creuer a vela pel front marítim i travessies pel litoral de la ciutat en caiac.
En la Avinguda litoral 98, i només durant Julio i Agost, s'instal·la la biblioplatja del Espigó de Bac de Roda, per llegir i informar-se baixos els rajos del sol.

Veure tots

From Address:

 

 

L4 Barcelona

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.