Can Boixeres

La casa d'en Buxeres

El boix és un arbre petit de fulla perenne i de flor blancamolt apreciat per la seva fusta. El nom d'aquesta zona, però, no li ve donat per ser una zona de boixos, sinó per un dels antics propietaris de la Casa Alta, Lluís Buxeres Abat, el qual va comprar els terrenys i la finca a Joaquima Casanovas, a la que la família Alemany havia venut l'any 1875.

Can_Boixeres
Can_Boixeres_CasaAlta
Can_Boixeres_CasaMasovers
Parc_CanBoixeres

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

CanBoixeres FondueRestaurant FONDUE
carrer del Carme, 45
Esplugues de Llobregat
Tel. 934 735 046
Cuina variada i de mercat, però sobretot, i com el seu nom indica, aquí podreu menjar saboroses fondues*.

*La fondue és un menjar típic de suïssa que consisteix a submergir un tros de carn, verdura, pa o fruita (segons es decideixi) en una cassola plena d'oli (per a la carn), formatge fos (per al pa) o xocolata (per a la fruita). Per mantenir calent el contingut la cassola se serveix en la taula damunt d'una font de calor.

Veure tots
Llocs d'Interès

parc can Boixeres

PARC DE CAN BOIXERES
avinguda de Josep Tarradellas, s/nº
L'Hospitalet de Llobregat
Aquest parc, inaugurat en 1970, és un dels pulmons verds de L'Hospitalet. Dins hi ha una antiga masia del s. XVIII coneguda com a Can Masover, l'antiga Casa Alta, que va ser propietat de Lluís Buxeres. En el jardí destaca un petit templet coronat per una cúpula de ceràmica vidriada. Molt a prop està l'antiga casa dels masovers.
En aquests terrenys en el seu moment també es van construir unes barraques que es van usar com a refugis durant la guerra civil. 

 


CanBoixeres CentreCultural

CENTRE CULTURAL SANT FELIU
carrer de l'Emigrant, 27
L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 933 386 471
Un centre de barri on gaudir de concerts, ball i molt més. trucar per telèfon per saber la seva programació.

Veure tots
Serveis

Centre cultural BarradesCENTRE CULTURAL BARRADES
Rambla de Just Oliveras, 56
Hospitalet de Llobregat
www.l-h.cat/barradas
Centre cultural amb una bona oferta de concerts per al cap de setmana.

 

Veure tots

From Address:

 

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.