Vilapicina

Uns antics forns de pega

Hi ha diverses teories que expliquen el topònim que dóna nom a aquesta parada. Per una banda, es diu que en aquesta zona hi havia uns forns on s'elaborava una pega coneguda amb el nom de peix, en llatí piscis, i que eren anomenats pixines o picines. I per l’altra, es diu que en aquestes terres hi havia un balneari romà, del qual es van trobar restes de mosaics que correspondrien a una piscina.

antiga_Vilapicina
barri_Vilapicina
creu_turo_Peira
creu_turoPeira
parc_TurodelaPeira
Parque_TurodelaPeira
Turo_dela_Peira
Vilapicina

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

Vilapicina LaesquinicaLA ESQUINICA
passeig de fabra i Puig, 296
Tel. 933 582 519
Bar de tapes d'estil aragonès molt conegut en tota la ciutat. Si no voleu fer cua per aconseguir taula, millor aneu a primera hora. Tot un clàssic de les tapes, sobretot del clàssic de la casa: les patates braves!


Vilapicina DonBratwurstDON BRATWURST EL ALEMÁN
passeig de Fabra i Puig, 374
Tel. 934 299 039
Local al més pur estil germà regentat per un noi molt simpàtic alemany. A més d'altres plats tenen una variada oferta de salsitxes acompanyades de salses d'elaboració pròpia... la cervesa, també és de la casa!


Vilapicina MaruzzellaPizzeria MARUZZELLA
passeig de Maragall, 304
Tel. 933 571 282
Pizzes de massa fina, amb molts ingredients i cuites al forn de pedra.

Veure tots
Llocs d'Interès

Parc turodelapeira

PARC DEL TURÓ DE LA PEIRA
passeig de Fabra i Puig / carrer de Beret
Parc amb una creu en el cim que ofereix unes vistes magnífiques de la ciutat. Té una extensió de 8 hectàrees poblades de vegetació típicament mediterrània i disposa d'una zona de pícnic on podreu menjar gaudint també dels colors de la naturalesa.

Veure tots
Serveis

centrecivic LesBasses

CENTRE CÍVIC LES BASSES
carrer de Teide, 20
Tel. 932 563 600
www.lesbasses.blog.com
Centre cívic on es duen a terme activitats molt diverses. Té un petit bar-restaurant amb terrassa molt agradable, on es pot menjar alguna cosa a preus mòdics.

Veure tots

From Address:

 

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.