can Zam

Una masia del segle XVI

Can Zam és el nom d’una masia del segle XVI que es troba a la zona nord de Santa Coloma de Gramenet i que està protegida com a bé cultural d’interès local. Està situada entre el parc d’Europa, el parc de Can Zam i el barri de Singuerlín. Des de la seva construcció, ha tingut diversos noms, quasi tots agafats del nom dels seus propietaris: Mas Teixidor, Mas Calbó, Mas Planella... fins al segle XIX. Qui llavors li dóna el nom és el seu masover, Bartomeu Tusquets, conegut popularment com "en Zam", un home treballador i amb experiència que va fer prosperar les terres, ja que venia de fer de masover d’un altre mas conegut: Can Peixauet.

aerea_CanZam
cami_FontAlzina
Font_Alzina
FontAlzina
fuera_Cubics
fueraCubics
fueraCubics_calle
Futbol_Can_Zam
Parc_Can_Zam
Parc_CanZam
ParcEuropa_CanZam

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els veïns recomanen

Restaurant Canto Santa ColomaRestaurant CANTÓ
carrer d'Enric Granados, 25
Santa Coloma Gramenet
Tel. 933 911 567
Restaurant des del 1952, cuina de mercat, barbacoa, embotits ibèrics, formatges i bon vi. Menú de migdia i una carta de productes frescos i variats, un lloc molt recomanat pels veïns del barri.

Veure tots
Llocs d'Interès

Parc Can Zam

PARC DE CAN ZAM
Es tracta d’un pulmó verd d’onze hectàrees per a Santa Coloma. Compta amb unes piscines municipals obertes a l’estiu i una zona esportiva amb pistes de bàsquet, futbol i petanca. A mitjan mes d’octubre se celebra la setmana de l’Oktober Fest, la festa alemanya més típica. En un futur proper aquest parc comptarà amb una innovadora pista d’atletisme de 400 m.


Font Alzina

FONT DE L'ALZINA
crtra. de la Font de l'Alzina
(surt del barri de les Oliveres i continua per una pista sense asfaltar d’1,5 km)
Caminant uns quinze minuts des de l’estació, gaudireu d’una agradable passejada fins a arribar a l’àrea d’esplai, amb servei de bar i un aparcament.


Cubics

CUBICS
av. de la Pallaresa, 73-79
av. de Francesc Macià, 86
Santa Coloma de Gramenet
Complex comercial que inclou l’Hotel Ibis, de 146 habitacions i un multicinema amb 3D i so envoltant.

 

Veure tots
Serveis

Camp Futbol Can Zam

CAMP DE FUTBOL DE CAN ZAM
av. de la Pallaresa, s/nº
Santa Coloma de Gramenet
Integra dos camps de futbol 11 i dos camps de futbol 7, amb un camp social amb terrassa-jardí per a seguidors i simpatitzants.

Veure tots   

From Address:

L9

EL LLIBRE

compral-aqui

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...