Ruta Científica

Pels que us agrada la ciència, Barcelona us ofereix un munt de possibilitats per aprendre, descobrir i gaudir de llocs molt interessants. Seguidament us en oferim un petit tast...

Ruta cientifica

  Llegeix més...

  Ruta de tapes

  El "tapeo" a Barcelona forma part del dia a dia de la ciutat. Un bon pernil, unes escopinyes, peixet fregit, una de braves..... Si voleu saber els llocs més apropiats de la ciutat, proveu aquesta ruta...

   Llegeix més...

   Ruta històrica

   Si vols conèixer Barcelona tot fent un circuit, amb un o dos dies podràs embeure't la història de la ciutat seguint aquesta ruta que et suggerim, però n'hi ha tantes...! Esperem que la gaudexis.

   historica

   Llegeix més...

   EL LLIBRE

   compral-aqui

   Metro a Metro en Flickr

   Qui Som

   Tots. Amb aquest primer projecte iniciem un viatge que potser es veurà ampliat amb l'aportació de visitants de Barcelona. Esperem que vulgueu afegir i compartir informació, formant així una xarxa de persones amb diverses afinitats que renova coneixements. Us convidem a participar del projecte metro a metro, amb la idea de crear una manera original de conèixer Barcelona, de gaudir-la i compartir-la... Bon viatge!

   Agraïments

   Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

   Web, fase pro

   Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

   Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

   Llegir més...

   Contacti amb nosaltres

   • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

   • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
   • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.