museu carrosses funebres

Barcelona curiosa

museu carrosses funebres       MUSEU DE CARROSSES FÚNEBRES
Estació: L1. Marina
(Serveis funeraris de Barcelona)
carrer de Sancho d’Àvila, 2
Tel. 902 076 902
www.cbsa.cat/carrosses.asp
Es tracta de l’únic museu de l’estat amb aquesta temàtica. Aquí podreu veure carrosses fúnebres imperials, gòtiques, franceses. L’entrada és gratuïta.


REFUGI ANTIAERI 307
Estació: L2. Paral·lel
carrer Nou de la Rambla, 169
Tel. 932 562 100
http://refugisantiaerisdebarcelona.blogspot.com.es
Un refugi antiaeri usat durant la guerra civil on disposaven d’aigua, corrent elèctric, infermeria, xemeneia… Amb els seus 200 metres de terra excavada, és un dels refugis més grans del Poble Sec. Es pot visitar de forma individual o en grups, i la visita inclou una projecció audiovisual.


LABERINT D’HORTA
Estació: L3. Mundet
passeig dels Castanyers, 1
(situat dins el Parc del Laberint, més amunt dels Jardins de Marià Cañardo i Lacasta)
En aquest jardí neoclàssic del S.XVIII està el laberint que dóna nom al parc. A més de ser el jardí més antic que es conserva a la ciutat, segurament sigui un dels més curiosos. Per entrar cal pagar una mòdica entrada, però la bellesa i tranquil·litat que emana bé ho val.


museu canem

MUSEU DEL CÀNEM 
carrer Ample, 35
Tel. 933 197 539
http://hempmuseumgallery.com
Situat en el Palau Mornau, un espai de 900 m2 on aprendre la gran varietat de possibilitats tan terapèutiques com a industrials que es poden fer amb aquesta planta.


Cementiri Poblenou

CEMENTIRI DEL POBLENOU
Estació: L4. Llacuna
Av. Icària, s/nº
Tel. 932 251 661
www.cbsa.es
Conegut també com el cementiri «*vell» o «de l’est», és el primer de la ciutat on s’organitzen visites diürnes i nocturnes, a través dels diferents panteons i els personatges que hi estan enterrats.


Fàbrica Damm

FÀBRICA DAMM (LA BOHÈMIA)
Estació: L5. Sant Pau – Dos de Maig
carrer del Rosselló, 515
Tel. 932 909 200
En 1876 August K. Damm va fundar la fàbrica de cervesa Damm a Barcelona. Anys més tard, va encarregar construir la fàbrica «La Bohèmia», un edifici ara centenari que forma part del patrimoni arquitectònic de la Sagrada Família. Actualment funciona com a museu, amb una exposició que abasta els més de 130 anys d’història de l’empresa: carruatges, fotografies, cartells, calderes… Està obert al públic els dimecres a la tarda, prèvia reserva en el: 902 300 125.


reidelamagia

TEATRE-MUSEU DEL REI DE LA MÀGIA
Estació: L1/L4 Urquinaona
carrer de Jonqueres, 15
Tel. 933 187 192
Espai escènic dedicat exclusivament a la màgia amb programacions setmanals de dijous a diumenges. El museu està format amb peces que s’han anat obtenint des de la fundació de la botiga del Rei de la màgia al carrer Princesa, l,any 1881, no dubteu en visitar-lo (de dimarts a diumenge)!


museu-erotica

MUSEU DE L’ERÒTICA
Estació: L3. Liceu
La Rambla, 96 bis
Tel. 933 189 865
Si voleu saber més sobre els orígens del cinema porno espanyol, o endinsar-vos en el Kama Sutra, o conèixer l’art eròtic prohibit del Japó, entreu en aquest museu, on a més segur aprendreu moltes més coses!


PARC DEL FÓRUM
Estació: L4. Maresme-Fórum
Rambla de Prim, 2
Parc de més de 30.000 m2 que en ocasions s’utilitzaa per celebrar fires, festivals i festes. Dins del parc hi ha una enorme placa fotovoltáica que, no solament proveeix d’energia a tot el parc, sinó també a més de mil habitatges dels voltants.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *