Trinitat Nova

Il convento scomparso

Il nome di questa stazione, come nel caso di Trinitat Vella, proviene da un vecchio convento ormai scomparso che fu bruciato durante la guerra d’indipendenza spagnola e si trovava dove si trova l’attuale chiesa di Sant Jaume. Dove ora c’è il bivio del Trinitat, intorno al 1445 fu collocata l’unica forca giurisdizionale fuori dalla città di Barcellona, ​​che si aggiunse ai quattro che erano all’interno delle mura. Per andare dal centro storico di Barcellona a questa forca, hai dovuto percorrere lunghe distanze, ed è per questo che in Catalogna la gente fa ancora riferimento alla quinta forca (la quinta forca), per dire che qualcosa è molto lontano.

Vols saber més? … Barcelona metro a metro
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la

Los vecinos recomiendan
TrinitatNova elMiradorEL MIRADOR DE BARCELONA – Restaurante EL CORDERO
carrer de Riudecanyes, 5
Tel. 933 533 419
www.elmiradorbcn.com
Es tracta d’un restaurant de cuina mediterrània on gaudir, a més dels seus plats, d’unes excel·lents vistes de la ciutat. S’arriba pel Camí dels quatre estacions.
Veure tots
Llocs d’interès
Ateneu NouBarris

ATENEU POPULAR DE NOU BARRIS
carrer de Portlligat, 11-15
Tel. 933 539 516
www.ateneu9b.net
Aquest ateneu era una antiga fàbrica que es va ocupar en els anys 70 i va ser reclamada com a equipament per al barri. Des d’aquí es duen a terme moltes activitats obertes a tots els públics i sectors. Cal destacar la carpa de l’Escola de Circ Rogelio Rivel, una de les escoles més importants del país, on s’imparteixen cursos de circ i de teatre. A més, en el bar de l’Ateneu podreu menjar per pocs diners.


Mercat carrerChafarinas

MERCAT DE CARRER
carrer de Chafarinas, 21
Un mercat popular molt curiós que cada dimecres al matí s’instal·la davant del mercat municipal, amb tot tipus de productes.

 


TrinitatNova ParcPlaFornells

PARC DEL PLA DE FORNELLS
carrer Nou Barris, 14
Un parc que s’enfila per la falda de la Serra de Collserola, amb un estany amb plantes aquàtiques i una zona de descans amb esplèndides vistes a la ciutat de Barcelona. Aquest parc ha servit per unir diferents punts d’interès de la zona, com el Mirador de la Torre Baró, amb el castell al final de la carretera Alta de les Roquetes (uns 20 min. caminant).

Veure tots
Serveis
TrinitatNova Mercat

MERCAT DE LA TRINITAT
carrer de la Pedrosa, 21
Tel. 933 503 262
Mercat inaugurat en 1977 i reformat íntegrament en el 2001. La seva nova estructura, distribució comercial i serveis segueixen el model de mercat modern amb l’objectiu de satisfer les necessitats d’un barri amb una alta densitat de població.

Veure tots

{phocamaps view=map|id=128}

{fcomment lang=es_ES}