Agendes de Barcelona

Des d'aquí podréu consultar les activitats més destacades de la ciutat, que os proposa l'Ajuntament de Barcelona

logoagendabcn

 

 

Un altre de les agendes que proposa l'Ajuntament per a seguir estant al dia del que passa a la ciutat...

agenda2-barcelona 

 

Una de las agendes culturals més exhaustives de Barcelona (només en català), dia a dia i hora a hora... Compartim a metro a metro!

agenda butxaca

Llegeix més...

EL LLIBRE

compral-aqui

Metro a Metro en Flickr

Qui Som

Tots. Amb aquest primer projecte iniciem un viatge que potser es veurà ampliat amb l'aportació de visitants de Barcelona. Esperem que vulgueu afegir i compartir informació, formant així una xarxa de persones amb diverses afinitats que renova coneixements. Us convidem a participar del projecte metro a metro, amb la idea de crear una manera original de conèixer Barcelona, de gaudir-la i compartir-la... Bon viatge!

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.