VallHebron BarPlazaCaf

Vall d’Hebron

Un nom mil·lenari

Hebron és la ciutat Cisjordana on, segons l’Antic Testament, David va ser proclamat rei de Judá. La seva relació amb aquesta zona de Barcelona neix pel monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron, que es va fundar en 1393 gràcies a la reina Violant de Bar, esposa de Juan I d’Aragó, que expressament va fer venir a uns monjos de València. La reina va allotjar en el monestir a nobles i magnats de Barcelona per promoure el seu ús, i va aconseguir que cobrés gran importància durant alguns segles.

{besps}l3valldhebron{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barro o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

VallHebron BarPlazaCafBar PLAZA CAFÉ
carrer d’Arenys, 14
Tel. 934 183 719
www.barplazacafe.com
Una família de peixaters va decidir reconvertir el seu antic garatge en un bar, on avui serveixen tapes de mar i de terra.

 

Veure tots
Llocs d’Interès

Parc Valldhebron

PARC DE LA VALL D’HEBRON
passeig de la Vall d’Hebrón con avinguda Martí Codolar
Aquest enorme parc s’estén entre aquesta estació i la de Montbau. Disposa d’unes plataformes a diferents nivells ideades per l’artista Joan Brossa, des d’on es pot contemplar la ciutat. Al parc també trobareu una piscina municipal, o camps de rugbi, tennis, futbol o fins i tot de tir amb arc.


museo Palmero

MUSEU D’ART PALMERO (MAS FIGUEROLA)
carrer de Judea, 2
Tel. 932 126 551
Situat en una casa del S.XV conservada en molt bon estat, en aquest museu podreu veure alguna de les obres d’aquesta saga de pintors, on predomina l’expressionisme i l’abstracte, amb la bellesa de la dona com a eix central.


olimpics

OLÍMPICS. CENTRE MUNICIPAL D’ESPORTS
passeig de la Vall d’Hebrón, 166-176
www.mercatvallhebron.com
Tel. 934 283 952
En aquest pavelló s’hi van realitzar les proves de voleibol durant els Jocs Olímpics de 1992. Al costat, hi ha el Centre Municipal de Tennis, amb 18 pistes de terra batuda.


mercat vall hebron

MERCAT DE LA VALL D’HEBRÓN
passeig de la Vall d’Hebrón, 130
www.mercatvallhebron.com
Es tracta d’un dels mercats més moderns de Barcelona. Va ser inaugurat en 1969 però recentment es van fer unes remodelacions que van renovar la seva estructura per una de formigó vist.

Veure tots
Serveis

CCivic TeixoneraCENTRE CÍVIC LA TEIXONERA
carrer Arenys, 75
Tel. 932 563 388
www.ccteixonera.cat
Un espai creat per donar ales a creacions artístiques, musicals, arts escèniques… A més trobareu tallers i exposicions molt interessants, consultar el seu web!

Veure tots 

{phocamaps view=map|id=70}

 

{fcomment lang=es_ES}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *