Barceloneta Lacovafumada

Barceloneta

La Barcelona xica

Aquest barri es va començar a crear en una zona on la terra havia anat guanyant terreny al mar, gràcies a un espigó construït al port l’any 1477, que unia l’illa de Maians amb la ciutat. Al segle XVIII es va iniciar l’edificació de la Barceloneta. Primer s’hi realitzaven activitats portuàries i de construcció de vaixells; més tard, en l’època de la industrialització, s’hi van instal·lar les metal·lúrgiques.

{besps}l4barceloneta{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

Barceloneta LacovafumadaLA COVA FUMADA
carrer del Baluart, 56
Tel. 932 214 061
Petit bar amb un atractiu guanyat a força d’anys i fidel clientela. A més de preparar les «bombes» més originals de la ciutat, tenen un vi de la casa excel·lent amb el qual podreu acompanyar gran quantitat d’assortiment de tapes acabades de fer. Un clàssic de la Barceloneta, encara que sempre estigui ple de gom a gom…!


Barceloneta SomorrostroRestaurant SOMORROSTRO
carrer de Sant Carles, 11
Tel. 932 250 010
www.restaurantesomorrostro.com
Solament obren a les nits, però entre els plats frescos de la carta d’aquest petit però molt recomanable local, trobareu propostes ben originals.


Barceloneta 7PortesRestaurant 7 PORTES
passeig de Isabel II, 14
Tel. 933 193 033
www.7portes.com
Aquest emblemàtic restaurant de la ciutat està situat sota els Porxos d’en Xifré, en un edifici de gran interès històric. Obert des de 1836, aquest local ha sabut conservar el seu característic aroma original.


barceloneta Torre DaltamarRestaurant TORRE D’ALTAMAR
passeig de Joan de Borbó, 88
Tel. 932 210 007
www.torredealtamar.com
Restaurant a 75 metres d’altura del nivell del mar. En aquesta antiga talaia podreu assaborir autèntiques exquisiteses de la cuina tradicional mediterrània, a més de gaudir de les seves meravelloses vistes del port i de tota la ciutat.

Veure tots
Llocs d’Interès

Aquest barri, a més de tenir unes agradables platges per on caminar i dos passejos amplis, el Marítim i el de Joan de Borbó, és molt a prop del parc de la Ciutadella, un espai enorme on esbargir-se (vegeu següent estació). Al centre del barri, a la plaça de la Barceloneta, hi ha l’església de Sant Miquel del Port i a la plaça de la Font trobarem el mercat de la Barceloneta, reformat l’any 2007.


Barceloneta MHC

PALAU DE MAR
(Museu d’Historia de Catalunya. MHC)
plaça de Pau Vila, 1-3
Tel. 932 240 570
www.mhcat.cat
En aquest edifici de 1881 hi havia els antics Magatzems Generals de Comerç, dipòsits del port. Ara en el seu interior es trova el museu d’història de Catalunya, pels quals vulguin conèixer millor la seva història mitjançant una interessant col·lecció d’objectes i documents. 


Barceloneta Aquarium

AQUARIUM de Barcelona
Moll d’Espanya del Port Vell, s/nº
Tel. 932 217 474
www.aquariumbcn.com
Un dels aquaris més importants del món, amb més d’11.000 peixos i 450 espècies marines diferents. Dins, us deixareu portar per una passarel·la mòbil des d’on observareu taurons, ratlles, brunes… de molt, molt a prop.


Barceloneta AeriPort

TORRE DE SANT SEBASTIÀ
passeig de Borbó, 88
Tel. 934 304 716
www.telefericodebarcelona.com/SituacionEspanol.html
Des d’aquí es pot agafar el Aeri del Port, un telefèric que porta a Montjuïc, recorrent un trajecte que ofereix unes magnífiques vistes de la ciutat. Al costat de l’Institut de Ciències del Mar, en el Moll dels Pescadors del port, està l’antic far del port, conegut com la Torre del Rellotge, construida el 1772 i transformada en rellotge el 1904.


Barceloneta Catamaran

CATAMARÀ ORSOM
carrer Escar, 6-8. Edifici El Far
Tel. 932 218 283
www.barcelona-orsom.com
Elegant embarcació de vela amb capacitat de fins a 80 persones, que organitza sortides per a grups, empreses o festes privades, encara que durant l’estiu també realitza sortides individuals que inclouen jazz en viu a les tardes.


museu canem

MUSEU DEL CÀNEM 
carrer Ample, 35
Tel. 933 197 539
http://hempmuseumgallery.com/es
Situat en el Palau Mornau, un espai de 900 m2 on aprendre la gran varietat de possibilitats tan terapèutiques com a industrials que es poden fer amb aquesta planta.

Veure tots
Serveis

Barceloneta MercatMERCAT DE LA BARCELONETA
plaça de la Font, 1
Tel. 932 216 471
www.mercatdelabarceloneta.com
Mercat reformat des de 2007 on trobar tot tipus de productes frescos. En els seus vestíbuls s’exposen obres pictòriques amb motius del mercat.

Veure tots

{phocamaps view=map|id=89}

 

{fcomment lang=es_ES}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *