TrinitatNova Mercat

Casa de l’Aigua

Distribuïdora d’aigües

Aquest emblemàtic edifici modernista es va construir a finals del segle XIX per a distribuir aigua a alguns barris de Barcelona. A dins encara se’n conserva la maquinaria que es feia servir per a bombar l’aigua i si es demana amb temps també es pot visitar. Recentment, la Casa de l’Aigua ha estat rehabilitada, malgrat que encara no està del tot definit l’ús que se li donarà finalment. El barri de casa de l’Aigua està en plena remodelació i la construcció de nous edificis es barregen amb els precaris blocs de pisos construïts ja fa uns quans anys. El més particular d’aquesta zona, son les meravelloses vistes a la muntanya i a tota la zona del Besòs que desde aquí es gaudeixen.

{besps}L11casadelaigua{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

Restaurant MESÓN DEL CARRO
carrer de Palamós, 81
Tel. 933 501 519
Un altre dels pocs llocs d’aquest barri on poder menjar un menú al migdia. Diumenges tancat.


HERMANOS TOMÁS
carrer Pare Pérez del Pulgar 1
Tel. 933 457 148
Ambient rústic on menjar un bon «chuletón», cabrit al forn o unes morcilles.


 

Veure tots
Llocs d’Interès

A banda de la ja esmentada Casa de l’Aigua i dels seus esplèndids jardins i horts urbans, al barri de la Trinitat trobem altres indrets molt interessants, com ara uns bons llocs per passejar o el gran parc a la falda de la serra de Collserola, amb unes magnífiques vistes de la ciutat. Observo en aquests barris de la zona nord que encara pots trobar algun veí que va a la font pública a omplir garrafes o nens que aprofiten la calor de l’estiu per seguir el moviments dels aspersors municipals i remullar-se de dalt a baix, quotidianitats que em transporten a una Barcelona quasi de poble, com la que es vivia temps abans.

Veure tots
Serveis

TrinitatNova Mercat

MERCAT DE LA TRINITAT
carrer de la Pedrosa, 21
Tel. 933 503 262
Mercat inaugurat en 1977 i reformat íntegrament en el 2001. La seva nova estructura, distribució comercial i serveis segueixen el model de mercat modern amb l’objectiu de satisfer les necessitats d’un barri amb una alta densitat de població.

Veure tots

{phocamaps view=map|id=130}

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *