ElMaresme-Forum Barcadadria

El Maresme – Fòrum

El fòrum de les cultures

El nom de Maresme, sinònim de marina, ens recorda una comarca a tocar del mar que queda entre el Barcelonès i la Selva.
Aquest barri es va urbanitzar els anys 50 del s. XX en unes terres on abans només hi havia camps de conreu. Amb la construcció de blocs de pisos en aquests terrenys es volia donar resposta a la gran demanda d’habitatge de l’època i en aquell moment el barri es va aixecar sense tenir en compte les infraestructures que més endavant caldrien, la qual cosa es va haver de corregir més tard. Ara, gràcies a l’organització veïnal i les actuacions urbanístiques portades a terme en els darrers anys, disposa dels serveis públics necessaris i ha vist com s’hi duien a terme moltes millores.
L’any 2004 es va celebrar a Barcelona el Fòrum de les Cultures, un punt de trobada entre cultures per debatre propostes i projectes per a un món més plural i sostenible.

{besps}l4elmaresmeforum{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

ElMaresme-Forum BarcadadriaRestaurant LA BARCA D’ADRIÀ
parc de la Pau, s/nº, local 3
(platja del Fòrum)
Tel. 933 563 085
www.labarcadadria.com
Plats de peix i de carn de la cuina mediterrània, i quan és temporada, també calçots. Un lloc ideal per menjar tranquil·lament i amb vista al mar de Sant Adrià.


ElMaresme-Forum Barcelona-princessRestaurant N1 (HOTEL BARCELONA PRINCESS)
avinguda Diagonal, 1
Tel. 933 561 000
www.hotelbarcelonaprincess.com/restauracion.htm
Si et ve de gust menjar bé, prop del centre comercial però lluny de les aglomeracions, en la primera planta d’aquest luxós hotel trobareu un restaurant obert al públic amb una proposta gastronòmica interessant.

Veure tots
Llocs d’Interès

En ser tan gran, la zona del Fòrum dóna molt de si per passar una bona estona gaudint de la brisa del mar i de les vistes al Maresme, d’una banda, i a la muntanya de Montjuïc, per l’altre. El port esportiu que hi ha al costat també és un bon lloc per donar-se un bon passeig.
En sortir de la zona Fòrum, trobareu una gran oferta d’hotels de luxe amb vista al mar i el gran centre comercial Diagonal Mar. Està previst que en el 2014 al costat del parc del Fòrum s’inauguri el zoo marí de la ciudad, situat en una plataforma de gairebé sis hectàrees guanyada al mar. A aquest nou espai es mudarà la fauna marina que actualment viu en el zoo de Barcelona. 


Parc Forum

PARC DEL FÒRUM
rambla de Prim, 2
Parc amb més de 30.000 m2 que en ocasions s’usa per celebrar fires, festivals i festes. Dins del parc hi ha una enorme placa fotovoltaica que, no solament proveeix d’energia a tot el parc, sinó també a més de mil habitatges dels voltants. 

 


ElMaresme-Forum MuseuBlau

MUSEU BLAU
plaça Leonardo da Vinci, 4-5
Tel. 932 566 002
www.museublau.bcn.cat
Un innovador equipament en un espai de 9000 m2 on trobareu exposicions, sala d’actes, realització de tallers per a tota la familia, etc… Tot enfocat a conèixer una mica millor el nostre planeta Terra.


barcelona Bosc Urba

BARCELONA BOSC URBÀ
plaça del Fórum, s/nº
Tel. 931 173 426
http://barcelonaboscurba.com
Un parc d’aventura urbà amb una tirolina de 120 metres, espais per a salts de pont, lianes, xarxes… Una nova activitat lúdica per a tota la família.

Veure tots
Serveis

central del circ

LA CENTRAL DEL CIRC
carrer Moll de la Vela, 2
Sant Adrià del besós
Tel. 933 560 890
http://www.lacentraldelcirc.cat
Un espai d’entrenament, assaig i creació per a professionals del circ, amb lloguer d’espais de creació i on es fan xerrades obertes al públic, ofereixen visites guiades a grups per conèixer com treballen i creen els seus espectacles la gent del circ.

Veure tots

{phocamaps view=map|id=95}

 

{fcomment lang=es_ES}

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *