Gavarra CanSumarru

Gavarra

El mas

S’utilitza el terme gavarra, o gavarres, per descriure els serrats embardissats amb vegetació de muntanya on es troben les gavarreres, nom popular de diverses espècies de rosers silvestres. En aquesta zona es trobava el Mas Gavarra, de la qual es tenen notícies al segle xi, però que ja ha desaparegut. El nom, però, no s’ha perdut i ha servit per designar aquesta zona de Cornellà de Llobregat que es començà a urbanitzar a la dècada dels cinquanta i que se situa entre la carretera de Fogars de Tordera i el barri de Sant Ildefons.

{besps}l5Gavarra{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

Gavarra CanSumarruRestaurant CAN SUMARRU
passeig dels Ferrocarrils Catalans, 250
Cornellà de Llobregat
Tel. 934 740 666
www.restaurantecansumarru.com
Encara que quedi una mica lluny de l’estació de metro, la seva cuina casolana i de mercat és excel·lent. Aquest restaurant té terrassa i taules per menjar en el jardí.


Gavarra PantaibericRestaurant PANTAIBÈRIC
avinguda de Salvador Allende, 2
Cornellà de Llobregat
Tel. 933 763 201
www.pantaiberic.com
Restaurant amb bons pernils, formatges i amanides per a tots els gustos.

Veure tots
Llocs d’Interès

Gavarra ColoniaRoses

FÀBRICA I COLÒNIA ROSÉS
carrer de Víctor Pradera, 17
Cornellà de Llobregat
Colònia obrera exemplar i única a Cornellà, promoguda per la societat tèxtil Rosés en 1851. Aquest era el típic tipus d’edificacions que es feia per a la classe treballadora del S.XIX.


Gavarra FiraCornellaFIRA DE CORNELLÀ
carrer de Tirso de Molina, 34
Cornellà de Llobregat
Tel. 934 740 202
www.firacornella.com
Aquest recinte firal, obra de l’arquitecte Jordi *Frontó, ocupa més de 8000m2. A la seva pàgina web podreu consultar el calendari de fires.


Auditori CornellaAUDITORI DE CORNELLÀ
carrer d’Albert Einstein, 51
Cornellà de Llobregat
Tel. 934 744 358
www.auditoricornella.com
Aquest auditori es troba dins del recinte de la Fira de Cornellà i té un aforament de 698 butaques. En el gaudireu de tot tipus d’espectacles des de música clàssica, dansa , o flamenc, consultar la seva cartellera.


Parc CanMercaderPARC DE CAN MERCADER
carretera de l’Hospitalet, s/nº
Tel. 933 779 991
Cornellà de Llobregat
Joaquim Mercader, comte de Bell-lloc, va manar construir un palau d’estil mitjaval envoltat d’uns jardins que avui estan oberts al públic. Dins del palau actualment es troba el Museu Palau Mercader, amb una bona col·lecció de pintures, ceràmica, armes i fins i tot, algunes aus dissecadas. Obren cada dia, amb visita prèvia entre setmana setmana trucant al 933 770 025 o al 934 745 135.

Veure tots
Serveis

mercat CornellaMERCAT DE CORNELLÀ
plaça Lluís Companys, s/nº
www.mercatcentre.com
En el seu web trobareu tots els serveis d’aquest mercat, a més de trucs per cuinar, receptes, reportatges… i fins a una llista d’aliments en deu idiomes!

(El dissabte al matí, davant del Mercat Municipal, es munta un mercat ambulant on podreu trobar música, discos nous i vells, llibres, revistes, etc… una opció diferent per al cap de setmana,(i sense haver de gastar molt).


Biblioteca CornellaBIBLIOTECA CENTRAL DE CORNELLÀ
carrer Mossèn Andreu, 15
Cornellà de Llobregat
Tel. 933 760 111
http://nou.cornellaweb.com/biblioteques/ca/index.asp
A més d’oferir el servei de les biblioteques des d’aquí també s’organitzen visites guiades, clubs de lectura i activitats infantils i familiars.

Veure tots

LA FESTA MAJOR!

Les festes majors de la Gavarra se celebren el segon cap de setmana de setembre i les organitzen principalment la coordinadora d’*Entitats de la Gavarra. Més informació a: www.cornellaweb.cat

Gavarra FestaMajor

 

 

{phocamaps view=map|id=100}

 

{fcomment lang=es_ES}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *