LataulaBadalona Gorg

Gorg

El gorg que ja no gargoteja

Un gorg  és com un pou, i és per un antic pou que el barri de Badalona a on arriba aquesta estació es diu Gorg. En altres temps, el riu Besòs s’obria en dos braços i un d’ells arribava  a aquesta zona formant gorgs. L’altre, que s’estenia fins al Poblenou, formava llacunes i una d’elles també donaria lloc al nombre d’un altre barri, en aquest cas, de Barcelona.

{besps}l2gorg{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

LataulaBadalona GorgRestaurant LA TAULA DE BADALONA
carrer de Llefià, 65
Badalona
Tel. 933 983 668
Cuina Catalana i de mercat. Obert al migdia, dissabtes i vigílies de festius. També obren per la nit, menys els dilluns.
Diumenge descansen.

Veure tots
Llocs d’Interès

Pavello olimpic Gorg

PALAU MUNICIPALS D’ESPORTS o
PAVELLÓ OLÍMPIC DE BADALONA
carrer d’Alfons XIII, 114
Badalona
Tel. 934 602 040
Anomenat també la «catedral del bàsquet», aquest equipament esportiu va ser dissenyat per Esteve Bonell i Francesc Rius l’any 1991 i va ser seu olímpica als jocs de 1992. Amb aquest projecte van aconseguir el Premi d’Arquitectura Contemporània Mies Van der Rohe. A més d’esdeveniments esportius, en aquest pavelló també s’hi fan gran quantitat de concerts multitudinaris per a més de 12.000 espectadors.


MagicBadalona GorgMÀGIC BADALONA
carrer de la Concòrdia, 1
Badalona
Tel. 932 245 598
www.magicbadalona.es
Innovador centre comercial on a més dels clàssics comerços, trobareu diverses pistes de basquet, un gimnàs i un cinema amb 12 sales.


Les platges i el port de Badalona són indrets molt recomanables per gaudir del sol i el mar. Hi podeu accedir des de vàries parades: Badalona-Pompeu Fabra, Pep Ventura, Sant Roc i també Gorg. Però aquesta és la més propera al port de Badalona. Si us voleu acostar al club de vela o a veure les barques del port, aquesta és la vostra parada.

Veure tots
Serveis

Ajuntament Badalona GorgAJUNTAMENT DE BADALONA
plaça de la Vila, 1
Tel. 934 832 600
http://badalona.cat
Ubicat en un edifici de 1860 ideat per l’arquitecte Francisco de P. del Villar Lozano. L’aspecte de la façana s’ha conservat però amb els anys l’interior sha anat modificant segons les necessitats del moment.

Veure tots

LA FESTA MAJOR!

Les festes de Badalona es celebren cap al 15 d’Agost, coincidint amb la festivitat de l’Assunció de Nostra Senyora. Amb el pas del temps, però, han anat cobrant més importància les festes de Maig, dedicades al patró de la ciutat, San Anastasi.
Alguns dels actes més importants de les festes son: la cremada del dimoni, el ball del micaco, la festa de les migas i la sardinada a baix de mar.

fiestasBadalona Gorg

{phocamaps view=map|id=48}

 

{fcomment lang=es_ES}

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *