Vista dedes la Hesperia Tower

Hospital de Bellvitge

La parada de l’hospital

Aquesta parada es va dir Feixa Llarga fins a l’any 2003, en què es va modificar per l’actual Hospital de Bellvitge, inaugurat l’any 1970. Mentre es construïa, la princesa Sofia va visitar Barcelona, cosa que va propiciar que s’interessés per la construcció d’aquest hospital i va preguntar el nom que duria. Aquest fet, juntament amb la política d’acostament a la família reial del règim de Franco, va propiciar que es bategés com a Edifici dels Prínceps d’Espanya. El 1981 es va fer efectiva la transferència de competències sanitàries a Catalunya i, des de 1984, l’hospital, de titularitat pública, és gestionat per l’Institut Català de la Salut.
L’any 2006 s’hi va inaugurar la nova sala d’exposicions, a l’edifici de Consultes Externes, on podem contemplar obres d’artistes nacionals prestigiosos.

{besps}hospital-bellvitge{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

1Bastant a prop d’aquí es troba l’altíssim Hotel Hesperia Tower, de 29 plantes i 105 metres, dissenyat per Richard Rogers, que culmina amb una cúpula immensa que fins fa poc allotjava el restaurant Panoràmic Evo, actualment tancat i des d’on es pot gaudir d’unes magnífiques vistes de la ciutat . Mentre es debat què es pot fer en aquest espai, es lloga només per a celebracions privades. Creuant l’autovia trobem l’Hospital Duran i Reynals que acull l’Institut Català d’Oncologia, centre assistencial de referència en el tractament del càncer.

Veure tots
Llocs d’Interès

1

A més de la sala d’exposicions de l’hospital, al costat nord de l’edifici central, hi ha els dos edificis principals del campus universitari de Ciències de la Salut de Bellvitge de la Universitat de Barcelona: el Pavelló de Govern i l’Aulari i Estabulari.

Veure tots

Serveis

biblioteca BellvitgeBIBLIOTECA DE BELLVITGE
Plaça de la Cultura, 1
Hospitalet de Llobregat
Tel. 932 641 572
Biblioteca des d’on es realitzen altres interessants iniciatives com exposicions, xerrades, cursos i tallers. Consulteu-ne el web!

Veure tots

{phocamaps view=map|id=1}

 

{fcomment lang=es_ES}

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *