Julivertmeu PalauReial

Palau Reial

Una masia reconvertida en palau

Abans de ser cedit a la família reial espanyola, el Palau Reial de Pedralbes situat a la Diagonal, formava part de l’enorme finca Güell. En aquests terrenys hi havia edificades diverses masies, Can Feliu, Can Baldiró i Can Cuyàs, que servia d’estiueig a la família Güell i que es va ampliar i transformar, fins que es va convertir en el que ara és el palau.
L’any 1924, Nicolau Rubió i Tudurí va ser l’encarregat de dissenyar els seus jardins, que disposen d’una magnífica font projectada per l’arquitecte català més famós, Antoni Gaudí. El mateix any, un cop finalitzades les obres, s’hi instal·là el monarca Alfons XIII, i avui en dia serveix de residència de la família reial quan visiten Barcelona.

{besps}l3palaureial{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

Julivertmeu PalauReialRestaurant JULIVERT MEU
carrer de Jordi Girona, 12
Tel. 932 041 196
www.restaurantjulivertmeu.es
Cuina catalana a preus bastant econòmics. També menús per a grups.


Menjadors universitaris Palau Reial2CAFETERIES UNIVERSITÀRIES
avinguda Diagonal, 643
Tel. 934 021 671
– Universitat de Biología (UB)
– Universitat de Geología (UB)
– Universitat d’Econòmiques (UB)
– Universitat de Física (UB)
Les cafeteries d’algunes Universitats s’han anat convertint en una bona opció per menjar alguna cosa ràpid i a bon preu.

Veure tots
Llocs d’Interès

Al final de l’avinguda de l’Exèrcit es troba l’enorme quarter del Bruc, inaugurat l’any 1934 i, des de llavors, funciona com a quarter militar. En aquesta zona podrem gaudir de passejos pels nombrosos parcs enjardinats de la zona o bé passejar per l’avinguda Diagonal, però aneu amb compte amb els ciclistes, els runners i els patinadors que circulen a tota velocitat!


jardins PalauPedralbes

JARDINS DEL PALAU DE PEDRALBES
avinguda Diagonal, 686
Jardins públics que es van crear quan en 1924 es va obrir l’Avinguda Diagonal, fragmentant aquesta fina d’estiueig de la familia Güell. Aquests van cedir aquesta part de la finca a la Casa Real i van convertir l’antiga pista de tennis en un llac de nenúfars envoltat per més de 50 espècies d’arbres.


Pavellons Guell

PAVELLONS DE LA FINCA GÜELL
avinguda de Pedralbes, 7
Tel. 933 177 652
Es realitzen visites guiades, encara que el més destacat sigui, potser, la seva porta de ferro forjat, dissenyada per Antoni Gaudí i inspirada en el drac mitològic del Jardí de les Hespérides.


DissenyHUB PalauReialSECRETARIA GENERAL DE LA UNIÓ PER LA MEDITERRÀNIA
Palau Reial de Pedralbes
av. Diagonal, 686
Es tracta d’un organisme que agrupa 43 països de l’àmbit mediterrani. Des d’aquí es tracten temes de col·laboració i desenvolupament entre aquests països. La seva seu però és tancada al públic.

 

 

 


Bowling pedralbesBOWLING PEDRALBES
avinguda del Doctor Marañón, 11
Tel. 933 330 352
www.bowlingpedralbes.com
Una opció diferent per passar una estona divertida a la ciutat. 14 pistes automàtiques, a més de billars i futbolins i un restaurant obert tots els dies de la setmana.

Veure tots
Serveis

centre cvic sarriCENTRE CÍVIC CASAL DE SARRIÀ
carrer d’Eduardo Conde, 22
Tel. 932 562 720
http://ccivics.bcn.cat/sarria
Poesia, concerts, xerrades, tallers… molt per escollir en aquest centre un xic apartat de l’estació. L’edifici es coneix com Vil·la Cecília, un edifici del 1909.
Consulteu-ne el seu web!

Veure tots

{phocamaps view=map|id=52}

 

{fcomment lang=es_ES}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *