TrinitatNova elMirador

Trinitat Nova

El convent desaparegut

El nom d’aquesta estació, igual que en el cas de Trinitat Vella, té el seu origen en un antic i avui desaparegut convent que es va cremar durant la Guerra de la Independència Espanyola i que estava situat on està l’actual església de Sant Jaume. Per on ara hi ha el nus viari de la Trinitat, cap a 1445 es va posar l’única forca jurisdiccional extramurs de la ciutat de Barcelona, que se sumava a les quatre que hi havia dins de les muralles. Per anar del casc vell de Barcelona fins a aquesta forca calia recòrrer una gran distància, i per això a Catalunya encara s’al·ludeix a la cinquena forca (la quinta forca), per dir que alguna cosa queda molt lluny.

{besps}l3trinitatnova{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

TrinitatNova elMiradorEL MIRADOR DE BARCELONA – Restaurant EL CORDERO
carrer de Riudecanyes, 5
Tel. 933 533 419
www.elmiradorbcn.com
Es tracta d’un restaurant de cuina mediterrània on gaudir, a més dels seus plats, d’unes excel·lents vistes de la ciutat. S’arriba pel Camí de les quatre estacions.

Veure tots
Llocs d’Interès

Ateneu NouBarris

ATENEU POPULAR DE NOU BARRIS
carrer de Portlligat, 11-15
Tel. 933 539 516
www.ateneu9b.net
Aquest ateneu era una antiga fàbrica que es va ocupar en els anys 70 i va ser reclamada com a equipament per al barri. Des d’aquí es duen a terme moltes activitats obertes a tots els públics i sectors. cal destacar la carpa de la Escola de Circ Rogelio Rivel, una de les escoles més importants del país, on s’imparteixen cursos de circ i de teatre. A més, en el bar de l’Ateneu podreu menjar per pocs diners.


Mercat carrerChafarinas

MERCAT DE CARRER
carrer de Chafarinas, 21
Un mercat popular molt curiós que cada dimecres al matí s’instal·la davant del mercat municipal, amb tot tipus de productes.

 


TrinitatNova ParcPlaFornells

PARC DEL PLA DE FORNELLS
carrer Nou Barris, 14
Un parc que s’enfila per la falda de la Serra de Collserola, amb un estany amb plantes aquàtiques i una zona de descans amb esplèndides vistes a la ciutat de Barcelona.
Aquest parc ha servit per conjuminar diferents punts d’interès de la zona, com el Mirador de la Torre Baró, amb el «castell» al final de la carretera Alta de les Roquetes (uns 20 min. a peu).

Veure tots
Serveis

TrinitatNova Mercat

MERCAT DE LA TRINITAT
carrer de la Pedrosa, 21
Tel. 933 503 262
Mercat inaugurat en 1977 i reformat íntegrament en el 2001. La seva nova estructura, distribució comercial i serveis segueixen el model de mercat modern amb l’objectiu de satisfer les necessitats d’un barri amb una alta densitat de població.

Veure tots  

{phocamaps view=map|id=75}

 

{fcomment lang=es_ES}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *