canyelles casaLora

Canyelles

La font dels canyissars

La primera denominació de Canyelles la trobem al s. x citada com a Canellas i fa referència a una font històrica que es troba relativament a prop, en l’anomenat Turó de la Segarra.
En els seus orígens, aquest barri era un polígon d’habitatges, construïdes en 1974. Els primers a habitar-lo van ser els veïns expropiats del barri de la Guineueta Vella, i entre els seus últims pobladors hi ha una bona part d’immigrants. Està situat a la muntanya de Collserola i és un dels barris amb major projecció de futur de la zona, gràcies a les rondes construïdes en 1991.

{besps}l3canyelles{/besps}

Vols saber més? … Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? envia-la 

Els veïns recomanen

canyelles casaLoraRestaurant CASA LORA
ronda de la Guineueta Vella, 52
Tel. 934 277 475
Un lloc recomanat pels veïns de la zona, on asseure’s a gaudir d’un bon menjar casolà.

 


Canyelles barMagiBAR MAGÍ
passeig de Valldaura, 137
Tel. 932 749 498
www.facebook.com/BarCanMagi
Un lloc popular on esmorzar, dinar un bon menú o organitzar menjars de grup en el seu saló privat. Els treballadors del barri són assidus del lloc.

Veure tots
Llocs d’Interès

Canyelles ParcTecnologic

PARC TECNOLÒGIC BARCELONA NORD
carrer de Marie Curie, 8-14
Tel. 932 917 777
Situat entre aquesta estació i la de Llucmajor (L4), aquest parc tecnològic dóna servei de suport a la innovació, consolidació i creixement d’empreses. Si voleu més informació del lloc i el que ofereixen podeu informar-vos a Barcelona Activa. Sigui com sigui, és tot un gust passejar per l’entorn d’aquest parc. 


skatepark

SKATEPARK
Via favència, cantonada amb carrer de l’Artesania
Segons els entesos, un indret molt recomanable per practicar skate de rampa. Està format per quatre zones amb diferents instal·lacions, com ara baranes, hubba, bowl i tot el necessari per practicar aquest esport urbà. Un paradís per als amants de l’skate.


canyelles mercat

MERCAT DE CANYELLES
carrer d’Antonio Machado, 10
Tel. 934 277 186
Construït en 1987, és un dels mercats més joves de la xarxa de mercats de la ciutat. Una de les seves particularitats és l’acabat en obra vesteixi i la coberta d’estructura metàl·lica.


canyelles parcGuineueta

PARC DE LA GUINEUETA
plaça Llucmajor
A l’altre costat de la Ronda de Dalt es troba aquest parc construït en 1970, aprofitant un barranc natural. Té una zona de jocs infantil, un petit estany i un espai tipus bosc on hi ha una escultura de ferro en forma de guineu de l’artista Julià Riu Serra.

Veure tots
Serveis

Canyelles bibliotecaBIBLIOTECA CANYELLES
ronda de la Guineueta Vella, 34
Tel. 932 749 474
www.bcn.cat/bibcanyelles
Queda molt prop del parc Josep María Serra Martí, i disposa d’un fons en múltiples suports sobre ciències forenses i criminologia.

Veure tots 

{phocamaps view=map|id=74}

 

{fcomment lang=es_ES}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *